24H IN ITALY

Behind the scenes från gårdagens hemliga projekt.

…Och efter en hel helg i Göteborg och därefter 24h i Italien är jag nu äntligen på hemmaplan igen. Phuu. Dessa dagar sedan i torsdags har verkligen gått i ett även om det varit otroligt roliga och händelserika.

Nu ser jag fram emot att vara hemma i några dagar och packa upp i lugn och ro, sova ordentligt, äta gott och bara försöka landa. Sjukt nog åker jag ju till Italien nästa vecka igen, men denna gång över 46h, haha. Mycket nu, men en sak i taget.

Jag lever iallafall fortfarande på lyckoruset från helgens bravader. Och alla ni som kom fram. Vilken otroligt kärlek ni ger. Det finns ingen som är så tacksam för att ha så underbara läsare som jag – Ni är bara bäst!

Nu ska jag packa upp och därefter springa ner till Ica och köpa mig en glass innan jag fortsätter med jobb framför datorn! Vi hörs snart 😀

0

9 Comments

 1. Taggad på att få se slut resultatet på denna plåtningen ???

  0
 2. Ser spännande ut ?

  0
 3. Wow så fina bilder! Spännande att se vad det är för hemligt projekt ?

  0
 4. Ã…h när kommer de här bilderna ut? Superfint, ser fram emot länkar till kappan och tröjan 😀

  0
 5. Herregud Molly det här är typ de vackraste bilderna jag någonsin sett på dig!!

  0
 6. Molly! det skulle vara så intressant att få följa med dig på någon plåtning som ni gör, något sånt där event där du är borta i ca 46 timmar eller bara några dagar, hektiska dagar hur dom går till! jag tycker du verkar så otroligt äkta och ärlig och därför har jag följt dig så otroligt länge.

  Måste bara ge dig lite cred för att du är en av dom få bloggarna som verkligen kör din egna stil och är (verkar) otroligt jordnära. Man får följa med dig hem till din familj i Dalarna lika som man får följa med dig med dina vänner och du är alltid samma person i alla situationer. Du är grym! fortsätt att v-logga. älskar dina vloggar!

  0
 7. Ã…h dina örhängen Molly!! Är det frÃ¥n din kollektion pÃ¥ Safira? 🙂

  0

Comments are closed for this article!