MY WEEK.

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Träningskläder – I Can I Will & Nike

Veckan började med ett pass av cirkelträning. Så himla skönt att vara tillbaks efter förkylningen jag åkte på veckan innan 😀 Helt otroligt vad träning ger energi, jag tycker man märker det så tydligt när man är borta en vecka från det.

Jag körde en ”sista minuten” shoppingrunda på Zara i brist på summerburst outfit och fann detta helt fantastiska sett!! Vad hade man gjort utan Zara? Räddaren i nöden – alltid! hehe..

Tights – Här / Skor – Här

Jag och Hanna tog en solig promenad runt Djurgården – Älskar promenader!!

Har ni sett något sötare? haha!

Jag köpte dessa små gulliga sneakers i dop-present till mitt gudbarn Loui <3

Skor – Här / Klänning – Molly Rustas for Bubbleroom

Jag var på ett frukostevent på Clas Ohlsson som Dasha höll. Hela upplägget på eventet var så roligt. Vi började med att äta frukost i butiken innan öppning och därefter fick vi springa runt och shoppa för ett presentkort vi fått. Jag valde ett par Bose hörlurar – Så bra investering om man som jag flyger mycket!

Jag satte mig på flyget till Göteborg där jag även spenderade hela helgen. Väl på plats så var först ut på schemat att gå på ett middags-event med Jotex.

Vi blev inbjudna till St Jörgen som är ett Spa-hotell och ligger lite i utkanten av Göteborg. Riktigt härlig plats att spendera en stekhet dag på!

Jag och tjejerna hade bokat bord på Toso där vi åt middag i fredags. Fick även en lyckokaka som jag blev glad när jag öppnade! hehe

Ã…hhh, det blir så mycket god mat när man åker iväg såhär! Älskar det, hehe!

Här ovan ser ni frukost och lunch som vi åt på Hotell Bellora där vi även sov det första två nätterna + en middag som vi avnjöt åt på Brasserie Lipp (Tog en supergod svamp-risotto)

Det blir en och annan av smoothien ovan i veckodagarna vill jag tala om. Min favorit-smoothie med smak av litchi och hallon, finns på LETT!

Port Du soleil + Summerburst i lördags, och jag och Matts hade matchat rätt bra med våra svarta och röda outfits, haha 😀

Sist men inte minst kommer det en bild som är tagen för 5 minuter sedan. Sitter på Lanvetter och skall snart åka till Milano för en hemlig plåtning som jag kommer kunna berätta mer om senare 😉

Hektiska dagar har passerat och ett par till har jag framför mig innan tempot kommer saktas ner något <3

0

2 Comments

  1. Lite random fråga haha, men vad gör du av din mobil när du tränar/springer???

    0
  2. Mer partybilder tack!

    0

Comments are closed for this article!