TISDAGSPLANER

Idag har jag en vlogg-dag där jag filmar hur en klassisk dag när jag inte har möten eller events kan se ut. Jag hoppas ni kommer gilla den 🙂 Jag blir så himla glad av er fina feedback på mina vloggar och det gör verkligen att jag vill producera mer till er, så nu kör vi!

Min morgon började med ett träningspass. Jag har sådan otrolig träningsvärk i benen efter gårdagens cirkelträning så det blev till att springa intervaller dagen till ära. Förra veckan vart det ju trots allt bara ett träningspass i och med att jag blev sjuk, så nu känner jag att energin är på topp! Det är alltid bra med lite vila!

Denna vecka kommer bli ganska hektisk och jag har mycket saker att uträtta och göra innan jag flyger till Göteborg på torsdag, så jag sitter för tillfället och strukturerar upp litegrann. To-do-lists är det bästa!

Tisdag: Jobba hemma på förmiddagen, hämta paket, planera outfits för helgen och fixa dop-present till mitt gudbarn.
Onsdag: Förbereda ett samarbete, jobba hemifrån, packa inför helgen som kommer spenderas i Göteborg + pedikyr inför plåtning på måndag.
Torsdag: Morgon-event här i Stockholm, flyger därefter till Gbg för ett event med Jotex.
Fredag: Göteborg med Jotex
Lördag: Göteborg
Söndag: Flyger till Milano över 24h för en hemlig plåtning (längtar till att få berätta) <3

0

5 Comments

 1. Nästan så man har lust att dra ner till Göteborg för att kanske få en skymt av dig :*

  0
 2. Sååå taggad på ny vlogg?❤️

  0
 3. Åh vilken fantastisk vas! Var har du köpt den? Du har det så fint hemma och verkar så genomgod och härlig! Massa kramar

  0
 4. Ã…h att kunna skriva meningen ”flyga till Milano i 24 h för plÃ¥tning”.. DREAM <3

  0
 5. Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg om festivaloutfits och tips inför Summerburst? Det skulle vara jättesnällt <3 Kram

  0

Comments are closed for this article!