MY WEEK THRU MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänk)Hos min frisör

Veckan började med att jag vaknade upp sjuk vilket innebar ingen morgonträning – Men vad gör det när man har en efterlängtad frisörtid inbokad!! Två timmar av lugn och ro i stolen var precis vad jag behövde och sedan gick därifrån lika nöjd som alltid!

På Pom & Flora

När man inte kan lägga morgontimmarna på träning så passar man på att lägga dom på goda frukostar på caféet nedanför där vi bor, exempelvis 😉

Här med Cornelia som just nu är hemma och hälsar på eftersom hon bor utomlands för tillfället. Vi hade en liten sleepover hemma hos mig i veckan och började dagen därpå med en given Pom-frulle!

Jag och Cornelia på Sturehof <3  

I onsdags kände jag mig lite piggare från förkylningen, så då bokade vi bord på Sturehof (Jag, Alina och Cornelia) för att käka världens godaste räkmacka och skåla in att trion är samlad, hehe. Har ni inte ätit räkmackan där så tycker jag verkligen ni skall testa den – Supergod!

Frukost på Lett

Det blev en klassisk gröt-frulle på Lett med Moa efter en promenad runt Djurgården. Smoothien ni ser ovan är min absoluta favorit. Tror den heter ”Hallon/Havregryn” – den smakar verkligen sorbet!

Det blev fredag och jag var frisk, så det som brukar vara veckans sista pass fick bli veckans första pass – GRIT.

Jag orkade även lassa på mer vikt vilket jag blev lite extra stolt över 😉

Sallad på Non Solo Bar

Fredagskvällen blev så lugn den bara kunde bli. Jag fick hjälp av Kevin att förbereda inför Bloppisen vi hade dagen därpå och sedan tog vi en sallad på Non Solo Bar innan vi drog hem och bara tog det lugnt hela kvällen. Kände att jag/vi behövde en sån mys-kväll. Jag har och kommer att ha väldigt mycket framöver nämligen <3

Efter bloppisen i lördags kände jag mest: NU VILL JAG BARA UT I SOLEN! så jag och Alina åkte hem till hennes familjehus och drack is-kaffe och njöt av det fina vädret det sista timmarna på dagen. Helt underbart!

Middag på Nobis

Kvällen kom och jag kände mest att vi lär hitta på någonting. Det är jätteskönt att vara hemma en kväll, men när det är såhär fint väder och sommar så kan jag bli lite smått stressad av att bara ligga hemma. Så i lördagskväll mötte jag och Kevin upp Moa, Rickard och Lovisa för middag och drinkar på Nobis. Därefter blev den en liten barrunda innan vi alla kände att det var dags att bege sig hemåt med tanke på att vi hade hyrt en båt för dagen därpå 😉

Min klänning kommer, härifrån.

I lördags fick vi feeling när vi kollade väder-appen och hyrde en båt som vi kunde åka ut med på söndagen. Så hela gårdagens spenderade vi till havs. Så sjukt mysigt. Jag älskar att åka båt och det är verkligen något alldeles speciellt med att göra det just i Stockholms skärgård. Vi la även till vid Waxholm för kaffe och lunch i solen. Gårdagen andades verkligen svensksommar!

Vi stötte dock på väldiga problem på vägen och jag skrattade så mycket att jag höll på att kissa på mig, hahah. Om man säger såhär: Knya fast båten i kajen vid in-slussning = Ingen bra kombo!

Veckan avslutades med en mysig söndagsmiddag hos Kevins mamma på Lidingö där vi även kollade på Robinson finalen 😉 Tyckte ni rätt person vann? Jag gillade DK, tyckte han var en värdig vinnare!

0

3 Comments

  1. Vart är din vita stickade tröja ifrån? ?

    0
  2. Vilken härlig vecka ?

    0
  3. Vart är din vita stickade tröja ifrÃ¥n? 🙂

    0

Comments are closed for this article!