KVÄLLSMAT PÃ… MAHALO

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Oversize pike – Här / Kjol – Här / Sandaler – Här

Kvällsmat på Mahalo med Alina <3

Eftersom jag har haft lite ”sjukstuga” här hemma i veckan så har det mestadels blivit att jag gått runt och sett ut som ovanbilderna visar. En boll på huvudet och sköna kläder. Därav har det inte blivit allt för många outfits, hehe! Inspirationen när näsan rinner, nys-attackerna kommer och ögonen kliar av all allergi, är inte på alltid på topp 😉 Ni som vet, ni vet!

Över till en annan sak: Utan att låta alldeles för skrytsam så måste jag ändå få säga att vi har lyckats bosatt oss på gatan där dom öppnat de absolut mysigaste caféerna i hela stan. Precis som om det inte räckte med Pom & flora, Pascal och Non solo bar som grannar så öppnade dom även häromveckan Mahalo som är en stor-favorit. Livsfarligt för plånkan att bo så nära alla dessa mysiga och bra ställen 😀

0

3 Comments

  1. Hei! Hvor er denimjakka du har på deg i siste vlog fra? så fin!!

    0
  2. Hej!Varifrån är den vita tröjan?
    <3

    0

Comments are closed for this article!