MINA SOMMARPLANER

– Oj va man längtat till att kunna sätta sig ner och skriva det här inlägget. Det är ungefär som att höra fågelkvittret när snön smultit bort eller den första nysningen när pollenallergin börjar närma sig, DÃ…, då vet man verkligen att sommaren är på ingång, på riktigt 😉

Därför kommer här det årliga inlägget med mina eventuella sommarplaner.

SUMMERRBURST  

Det är inte helt 100% bestämt, men troligtvis blir det Summerburst för mig och tjejerna i år igen. Alla andra år har vi gått tillsammans med Starclub/Heineken (har varit så kul), men i år kommer vi gå tillsammans med ett annat företag troligtvis – Det återstår att se!

MILANO  i två dagar.

Jag kommer flyga till Milano för en plåtning för något (som jag ej får avslöja för er ännu) – Men det är SÃ… KUL!!

MIDSOMMAR I DALARNA

Precis som förra året kommer vi åka upp till mamma och pappa i Dalarna och fira midsommar. Förhoppningsvis hela släkten i år igen. Jag kan faktiskt inte föreställa mig något mysigare eller mer stämningsfullt ställe att fira högtider på. Det är nog också för att man är bland alla man älskar och på sin favoritplats på jorden.

SUMMER ON i Båstad.

Bilderna ovan är från förra året när jag och Kevin hälsade på Micke och Evelina under Tennisveckan i Båstad. I år kommer jag åka ner med några tjejkompisar för att gå på Summer On festivalen som jag faktiskt aldrig varit på tidigare då jag alltid varit bortrest alla andra år. Men i år kan jag och då kommer vi hyra bil och göra det hela till en liten roadtrip 😀 Ska bli så mysigt!

PALMA  i två veckor.

Jag och Kevin åker på semester till Palma i två veckor i mitten av Juli. Första veckan är vi ensamma och andra veckan kommer det ner lite kompisar till oss. En väldigt härlig mix av både ensamtid och underbart umgänge. Har redan bokat våra favoritrestauranger 😉

IBIZA i en vecka.

Vi kör en favorit i repris. Det blir som förra året: samma vecka, samma destination och samma underbara gäng! En riktig tjejresa med fokus på semester. Vi är så vana vid att vi alltid jobbar när vi umgås, vilket är lätt hänt med tanke på att vi jobbar med samma sak. Men förra året var vi så bra på att bara njuta och fokusera på varandra vilket jag hoppas och tror vi kommer lyckas med även denna gång.

DALARNA

Jag skall försöka spendera så mycket tid det bara går där. Finns faktiskt inget ställe som gör mig så lugn och harmonisk att vara på. Och speciellt på sommaren. Ibiza må vara alldeles magiskt, men Dalarna kommer förbli favoriten 😉

Det var kort och gott mina sommarplaner än så länge. Har ni något inplanerat i sommar? Är det inte otroligt va veckorna bara försvinner?! Jag som nyss tyckte att jag inte hade något alls inplanerat och sen sa det bara *swoooshh* så var nästan alla veckor uppbokade.

0

5 Comments

 1. Åh jag ska också till Palma i sommar i mitten av juli! ? Har du några tips på saker man kan göra där? ? kram!

  0
 2. Åh vad roliga planer för sommaren ? vart är den vita skjortan ifrån? (Mjölk bilden) sååå snygg???

  0
 3. Hejj ❤️ Är måns och Sandra ännu tillsammans? ☺️

  0
 4. Var är den rosa klänningen ifrån på fjärde bilden? <3

  0
 5. Åh vad mysiga bilder, så sommriga verkligen!! Själv ska jag till Turkiet och Amsterdam i sommar, och spendera många dagar i min sommarstuga ❤️

  0

Comments are closed for this article!