HELLO SUNNY FRIDAY

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Klänning – Här / Väska – Här / Sandaler – Hermés

God morgon från soliga Sverige!  

Inatt landade vi på svensk mark igen och imorse vaknade jag upp till fredag, klarblå himmel och strålande sol – Inget dåligt välkomnande! Veckan i Cannes har varit underbar på alla sätt och vis. Jag är så tacksam för mina vänner (även kallade kollegor) att vi har en så härlig jargong och för att vi kan hjälpa varandra så mycket, det är verkligen värdefullt. Det var heller inte sista gången jag besökte franska rivieran kan jag tala om – Wow, vilket ställe!

Trots den sena hemkomsten så tog jag mig faktiskt upp och körde Grit imorse. Hör och häpna. Tackar min envishet för det nu såhär i efterhand. Fick sådan energi vilket kan behövas en dag som denna när det står mycket på schemat. Först ut kommer möte och därefter Hannas lanseringsevent för mobilskalen hon designat med Ideal! En sak i taget <3

Hoppas ni får komma ut och njuta lite av solen idag hjärtan!

0

3 Comments

 1. Älskar dina outfits som du lagt upp nu den senaste tiden 😀

  0
  • Va kul att du gillar dem 🙂

   0
 2. Åh kan du inte göra mer vloggar!

  0

Comments are closed for this article!