MY NEW BAGS

Jag känner att jag lär citera mig själv och säga igen ”jag vet inte hur man på ödmjukast sätt skall förklara dessa två påsar” och därför tänker jag bara att jag säger så här: Jag är så stolt över mig själv som jobbat så hårt vilket i sin tur resulterat i att jag själv kunnat köpt mig dessa två nyinkomlingar!

Den första väskan jag köpte är en liten svart, klassisk boy bag med guldkedja. En väska som jag saknat och längtat efter då den är perfekt om man bara ska ut och käka middag, gå ut och partaja eller vad som. Den kommer användas flitigt och passar till ALLT. Den andra väskan jag köpte är den nya Céline som jag får plats med både dator och kamera i + utrymme för mer . Också en väska som jag saknat då jag ej haft någon som jag får plats med alla jobb-grejer i och tidigare ej hittat någon som jag fattat tycke lika mycket för som jag gjorde för denna direkt när jag såg den. Jag går alltid runt med kameran hängandes på axeln och kånkar på datorn under armen. Så denna kommer också att komma till stor användning.

Denna gång vart det med andra ord två klassiska, väldigt behövliga och användbara väskor som jag är så glad för – Nu känner jag mig kittad!

Vad tycker ni? <3

0

12 Comments

 1. Personligen förstÃ¥r jag inte hypen med Chanel och absolut inte boy bagen. Den känns väldigt uttjatad men huvudsaken är att du är nöjd med dina köp 😀

  0
 2. Skitsnygga båda två! ?? älskar storleken på Chanelväskan, PERFEKT!

  0
 3. You go girl!!! ?

  0
 4. Förstår att du känner dig kittad ?

  0
 5. Båda två är sååå fina???

  0
 6. Åååh Chanel väskan e såååå fin Jag är oxå sugen vad kostar en sådan
  Du är sååååå värd dina väskor Man ska Bell å sigsjälv efter hårt jobb

  0
 7. Du är SÅ värd det! Älskar båda väskorna. Köpte nyligen en ny chanel boy-bag jag med. Min tredje nu och jag bara älskar dem! <3
  Stor kram

  0
 8. Vilken storlek är din Chanel i? Grattis till köpet!?

  0

Comments are closed for this article!