EN MYSIG DAG I ST TROPEZ

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Min klänning – Här / Hannas klänning – Här / Moas klänning – Här / Lovisas klänning – Här

Tänk att vi imorse var uppe med tuppen och körde ett pass på gymmet här bredvid. Riktigt imponerande faktiskt, hehe. Efter det hade vi planerat att spendera dagen i St Tropez som ligger ca 1 timmes enkel bilväg från Cannes. Så vi satte oss i en taxi och åkte dit på förmiddagen. Inte varje söndag man gör en spontantripp till Troppan, haha. Har alltid velat åkt dit, så jag var så glad att vi bestämde oss för att köra en dagsresa. Där spenderade vi sedan hela söndagen med att bara strosa omkring, tog långa fikor, en god lunch på L’Opera och sedan blev det även….. Shopping, och inte så lite heller!! Vad som finns i påsarna får ni se sen, men det är två saker jag länge velat ha och är så glad över verkligen 😀

Denna dag har varit fantastisk. Jag har så roligt med dessa tjejer och är så tacksam för de tre! <3

0

2 Comments

  1. Vilken storlek har du i klänningen Molly? 🙂

    0

Comments are closed for this article!