AT PALAIS BULLES DE PIERRE CARDIN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)   Smycken – Här / Klänning – Här / Heels – Här

Ett inlägg kommer lastat med några bilder från gårdagen på Palais Bulles de pierre cardin där självaste eventet ägde rum och där vi även spenderade hela kvällen. Så cool location. Hotellets arkitektur var inspirerad av bubblor så därav var i princip allt runt OCH rosa, hehe. Matchade väldigt bra med mitt val av outfit måste jag ändå säga   😉

Kvällen bjöd på god mat, härligaste umgänget man kan önska sig och grym musik vilket resulterade i dans på borden och en middag som förvandlades till ett riktig party. SÃ… kul.

Idag vinkade vi hejdå till alla andra som åkte hem till Sverige igen för att sedan checka in på ett nytt hotell där vi kommer spendera resterande dagar vi har. Känns underbart att vi förlängde resan så att man får en chans att upptäcka Cannes lite mer. Vi har ju även tajmat det väldigt bra med tanke på att filmfestivalen börjar nästa vecka 😀

0

2 Comments

  1. Sååå snygg du är

    0
  2. Vilken storlek har du i denna klänning? Tacksam för svar!

    0

Comments are closed for this article!