GREEN GARDEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Klänning – Här

God morgon alla <3

Igår landade jag på svenskmark igen efter 24 timmar på resande fot. Jag var sisådär lagom trött när jag kom hem, så det fick bli till att packa upp väskan (Läs: vända den upp och ner över tvättkorgen) och sedan slänga i sig en 12-bitars-sushi och bara mysa med Kevin. Det knackade även på dörren på eftermiddagen och vi fick lite spontanbesök av Alina och Loui. Tror ni inte att hon hade köpt med sig Fabrique-bullar (ja, hon   känner mig allt för väl) så det blev en riktig swedish fika till skvallerstunden också 😉 haha.

Jag tycker man blir att känna sig så konstig när man flugit så länge som 19 timmar, håller ni inte med mig?Man vet varken ut eller in, om man är trött eller pigg, hungrig eller mätt. Haha. Jag lyckades i varje fall hålla mig vaken till kl 21 igår, så nu är jag utvilad efter 10 timmars sömn.

Jag kommer berätta mer ingående om resen och vårt upplägg i ett inlägg senare i dagarna. Jag har ju som sagt lite bilder kvar att dela med mig av 😉

Jag tänkte först och främst nu försöka komma in rutinerna på en gång eftersom jag inte har så många dagar i Sverige förens jag åker utomlands igen. Ja, på fredag bär det iväg till Cannes och innan det har jag massvis av möten och andra grejer inplanerade. Dessa ”mellanlandningar” på några dagar blir alltid lika stressiga.

0

8 Comments

  1. Älskar klänningen! Men länken är det något konstigt med! Var kommer den ifrån??

    0
  2. Hej! Jag älskar också klänningen och länken funkade inte för mig heller ?? superfin!

    0
  3. Grönt är skönt! Hur skulle du säga klänningen är i stl? Vilken stl har du? 🙂

    0
    • Jag har xs och den är vanlig i strl. Den är ju lite oversize i modellen ocksÃ¥ 🙂

      0
  4. Hvilken størrelse har du???

    0

Comments are closed for this article!