BROWN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Blus – Här / Byxor – Här / Smycken – Här / Kappa och stövlar – Zara / Solglasögon – Louis Vuitton / Väska – Chanel

Jag får be om ursäkt för att uppdateringen här på bloggen igår uteblev, det är på grund av att det varit teknik-fel och därav har jag ej kunnat bloggat. Nu ska det vara löst, så nu kommer det uppdateras som vanligt igen 😉 Phuuuu!

Igår var det fredag och jag tränade på morgonen, jobbade hemifrån på förmiddagen och sedan gick jag in till stan för att köpa en ny resväska. Det väntas ju en hel del resor framöver så jag kände att det var lika bra att ”investera” i en ny och ordentlig! Kevin höll på och få en chock när jag kom hem med den nya, då den var ”större än mig” som han uttryckte sig, haha.

Till kvällen blev det sen middag på Nosh & Chow med Moa. Väldigt mysig och välbehövlig fredag. Träning, effektiv tid framför datorn, ett ärende uträttat och kvalitétstid med gullan. Kände mig helnöjd.

0

3 Comments

  1. Hej Molly, älskar dina bilder och jag måste bara fråga vilken kamera du använder?

    0
  2. Vilket läppstift använder du? Kram<3

    0

Comments are closed for this article!