EN LITEN DEL AV VECKAN FRÃ…N MOBILEN

Jag började veckan med ett riktigt dunder och brak-pass i vanlig ordning. Älskar att köra ett riktigt svett-pass på måndagar, det känns som att man kick-startar veckan så bra då.

Efter alldeles för många veckor i från varandra så hade jag och Moa en catch up middag hemma hos mig. När man inte setts på flera veckor p.g.a att båda varit iväg på resor så blir timmar för korta när man väl ses, hade behövt ett dygn för att ta igen allt. Men man får vara glad för det lilla. Vi körde iallafall en take-away middag från Squeezed Up för att maximera tiden <3

Jag satte mig en kväll och gick igenom alla mina tre smyckeskollektioner och visade upp några favoriter på Instagram storyn. Är så himla stolt över dessa kollektioner. Jag älskar alla och jag är så himla glad för att även ni verkar gilla dem lika mycket – det känns fint och häftigt <3

Efter ett möte här i veckan så sprang jag en sväng på stan och letade efter någonting jag kunde ha på mig till helgens bravader. Hittade både en utstyrsel för Let’s Dance premiären, men även en till glitter-dress som jag ännu inte riktigt vet när jag skall använda, men det lär väl komma något tillfälle framöver, hoppas jag 😉 Om inte annat tänker jag mig denna med bruna ben och stiletteklackar i sommar – SÃ… SNYGGT!

Mamma och pappa var här i Stockholm över dagen för jobb-ärenden så då passade vi på att käka lunch tillsammans. Blev en varsin sallad från Non Solo Bar.

Min kavaj är från Zara.

Jag tog med mig syrran på Let’s Dance premiären i och med att jag fått två biljetter. Kvällen började med mat och bubbel innan man fick inta sina platser. Jag hejjade ju såklart extra mycket på Viktor och Margaux – och båda två var så himla grymma och modiga verkligen! Ska bli kul att följa deras resa. Både jag och Sandra älskar Let’s Dance i och med att det är ett program som vi har kollat på det sen vi var små, så jag tycker det är supermysigt att gå och titta på sådana tillställningar.

Lite mer träning.

Körde nog 4-5 pass denna vecka, känns underbart!!

Jag träffade Evelina och vi körde en riktigt glad fredagslunch på Urban Deli. Det fick till och med bli ett varsitt glas bubbel 😉

Lördagen var kommen och det vankades 18-års kalas för Kevins lillasyster där vi sedan spenderade i stort sätt hela eftermiddagen och kvällen! Så mysigt och kul <3 Liten har blivit stor!

Den sooooliga söndagen var kommen och jag fick (hör och häpna) med mig Kevin och hans far ut på en promenad runt Kungsholmen. Men innan, vart det frukost på Mellqvist. Det gäller ju att hålla blodsockret i schack för att få en sådan här tvångs-aktivitet att bli genomförd 😉 haha!

Nu är vi hemma igen och det är dags att sätta igång med hemmets roligaste sysslor dvs: städa, laga matlådor och tvätta. Kevin har dock somnat med skorna på sig i sängen, så först ut blir väl att väcka honom. Promenaden verkar ha tagit hårt på karln 😉

Hoppas ni haft en lika fin vecka som jag och att ni fått varit ute och njutit i solen idag <3

0

12 Comments

  1. såå snygg glitter-dress!!

    0
  2. Jag tok-älskar dina kollektioner. Önskar mig alltid något från dina kollektioner när jag fyller år. Helt magiska!

    0
    • Men gud va kul att höra!! Blev sÃ¥ göad när jag läste din kommentar ❤️

      0
  3. Mikä koko sulla on Niken valkoisesta ”long-line bra” topista, joka vilahti muutama postaus sitten kuvissa? 🙂 Kiitos!

    0
  4. Mikä koko sinulla on valkoisesta Niken ”long-line” topista, joka vilahti muutama postaus sitten? 🙂

    0
  5. Vore superkul att få ta del av dina träningspass oftare! Älskar att läsa dina blogginlägg om träning.

    0
  6. Så vacker ❤️ ÄLSKAR dina sådana här inlägg ☺️ Vore mysigt med en påsk-vlogg sen och mycket uppdatering

    0
  7. Hej! Vart kommer din jacka pÃ¥ sista bilden ifrÃ¥n?? Kram 🙂

    0
  8. Vart kommer den glittriga ifrån?

    0
  9. Vart har du köpt silverklänningen?:)

    0
  10. Älskar din blogg och youtube!!! Så harmoniskt och jordnära. Riktig inspirationskälla.

    Skulle verkligen vilja se en påskvlogg och fler inlägg om träningspass som du kör!

    Fortsätt med det du gör, för du är ju bara bäst!

    0

Comments are closed for this article!