EN SOLIG TORSDAGSMORGON

– Titta vilken fin gren med påskfjädrar som mamma kom med igår när de var här på lunch-besök!! Äntligen lite påsk-feeling här hemma!

Klockan är 11 och jag vaknade upp imorse och hade den där känslan av att det brände i näsan, ni vet? Så som det känns när man börjar bli förkyld! Tänkte bara – ATTANS!! säg inte att jag börjar bli förkyld nu, jag som har en så rolig helg framför mig!

Hur som haver så tog jag mig iväg till gymmet och körde ett lugnare pass med bara magövningar. Jag var ju trots allt bara snorig och blir det något av denna förkylning så lär jag väl märka det imorgon helt enkelt.

Efter passet kom jag hem och gjorde iordning gröt toppat med pecannötter, blåbär, banan och mandelmjölk. En himla god kombination faktiskt. Pecannötterna ger en smak av gräddkola som inte är allt för tråkig. Så nu har jag slevat i mig det, svarat på mail och lyssnat på Kygos nya dänga som är helt otroligt härlig. Blir så glad och peppad när jag hör den. Den heter ”Remind me to forget”, har ni inte hört den än, LYSSNA på den och njut!

0

1 Comment

  1. En liten konstig frÃ¥ga, vart kommer bordet (soffbordet) ifrÃ¥n? Jättefint verkligen. 🙂

    0

Comments are closed for this article!