FOOD PREP

Gårdagens food prep!!

Gjorde falafel och bulgur blandat med persilja, granatäpple, avokado, rödlök, tomat, citron, olja och lite annat smått och gott! Skulle även laga till Kevin och då önskade han sås till det, så det fick bli en aioli variant till – Väldigt enkelt och mycket gott!

0

8 Comments

 1. Egengjord falafel? Hur gör du? 🙂

  0
 2. Hej! Jag undrar hur du känner kring de inlägg som finns om dig på Bloggbevakning? Tar du åt dig? Jag tog åt mig. Mest för att det är så konstigt eftersom du är så himla harmlös () och verkar så go och den bloggen går ju mest ut på någon slags barnslig… jag vet inte vad. Det är så knäppt med vuxna människor som gör sig löjlig över andra människor på något sätt. Fast å andra sidan skrattar jag ju åt imitationer på Kungen och Drottningen.. Jag kanske bara tog åt mig av att hon skrev om dig eftersom jag i grunden anser att det är en mobbing-blogg förtäckt i rätt oskön ”bevakning”. Hur känner du? Tar du åt dig av sådant där?

  0
  • hej fina, jag tar absolut inte åt mig! jag läser inte hennes blogg, men gick in och tittade nu och fick mig ett redigt skratt ;-D hehe! <3

   0
 3. Blev väldigt sugen på bulgur och falafel nu 😮

  0
 4. Hej! Jag skulle behöva bli av med mitt sockersug och undrar om du har något bra tips på någon god och nyttig smoothie? 🙂 plus hur du gör för att undvika att äta massa onyttigt inför nån fotning eller så? 🙂

  0
 5. Hej! Är falafel-fanatiker. Egen gjord falafel/från butiken? Kan du Molly snälla tipsa vilken sort du köpte/skriva receptet? 🙂 KRAM<3

  0

Comments are closed for this article!