EN LITEN DEL AV VECKAN FRÃ…N MOBILEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Det har hunnit blivit några träningspass denna vecka. Både när det kommer till styrka och flås. Här ovan var efter ett pass med intervaller där jag körde fokus på lutningen.

Så här var mitt upplägg:
Lutning 5, Hastighet 14,8
1 min spring, 1 min vila, kör det 12 gånger. Allt som allt blir passet då alltså 24 minuter långt. OTROLIGT jobbigt!

Kevin fyllde 26 år och det firade vi med middag på Ll’aventura. Så otroligt god mat och härlig stämning. Vi beställde in flera små-rätter och delade på till förrätt, sen en varsin varmrätt. Jag tog Tryffelpastan. Givetvis blev det även chokladkaka till efterrätt för min del, hehe 😉

Jag var på min andra ansiktsbehandling av fukt. Och tro det eller ej, men dom där rackarns torreksemen är faktiskt så gott som borta. Det har jag Elizabeth Arden mirakelkräm och även dessa två ansiktsbehandlingar av fukt att tacka för.

I fredags vart det en liten AW med Alina den fina <3 Vi började på Strandvägen 1 och därefter gick jag sedan och mötte upp syrran och hann med en liten AW med henne också. Så mysig kväll med två av det bästa tjejerna jag vet!

Topp, här.

Ny dag, nytt träningspass. Denna gång körde jag med Helen, min frisör. Vi körde en cirkel med fokus på axlar och bröst. Jag tycker det är så himla snyggt med markerade och tonade axlar på tjejer – någon som håller med? 😀

En heldel ensamluncher med jobb framför datorn har det blivit denna vecka. Salladen ovan är från LETT.

Byxor, här. Blus, här. Skor, här.

Jag besökte Styleport för en Blowdry. Älskar känslan av nytvättat och sådär fint, fönat hår. Det händer ju inte allt för ofta att man har det, hehe. Kommer man dit på morgonen så får man även frukost under tiden – Så härligt koncept, ellerhur?

Bara en söt tröja värd att visas upp som jag hade på ett möte i veckan 😀 den kommer härifrån.

Det var en liten del från veckan som varit. Jag kom ju hem från Dubai i tisdags, så det känns verkligen som att denna vecka flugit iväg. Imorgon är det en ny att ta sig an. Jag kommer vara på hemmaplan så jag tänkte försöka sätta upp lite roliga mål för denna vecka. Typ som att jag skall försöka utmana mig själv mer när det kommer till vissa saker inom jobbet. Jag tänkte även satsa på att få in ett x-antal effektiva träningspass och preppa med matlådor fram till helgen.

Jag ser fram emot en ekonomisk, effektiv och produktiv vecka. Det kanske låter lite tråkigt i vissas öron men jag känner mig verkligen så motiverad till det! <3

0

7 Comments

  1. Länken till blusen funkar inte :/ vart är den ifrån?:)

    0
  2. Var ifrÃ¥n kommer den vita lÃ¥ngärmade tröjan du har pÃ¥ dig över den vita sport-bh’n? 🙂

    0
  3. nej men guuuuud har varit sugen på en såndär chokladkaka hela veckan och så såg jag denna bild nuuuu, mums!!!

    0
  4. Vad har du i dina matlådor ??

    0
  5. Härlig topp! Vilken storlek har du eller mikä koko sulla on Niken topista? 🙂

    0

Comments are closed for this article!