DUBAI FRÃ…N MOBILEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Vi anlände Dubai och detta var utsikten från vårat rum. Inte helt tokig trots att vi hade hoppats på havsutsikt 😉 Rummet i sig var superfint verkligen!

Det blev mycket taxi-åkande trots att hotellet låg väldigt bra till. Dubai är ju inte riktigt uppbyggt efter att man skall kunna gå någonstans, hehe.

Tro det eller ej, men vi gick faktiskt och handlade en del på ett supermarket som låg i närheten av hotellet för att inte varje dag ”behöva” gå ut och äta middag. Vi hade en del jobb att ta igen om kvällarna i och med att vi försökte ta det lugnt och njuta på dagarna, så detta var en superbra lösning. Här ovan fick det bli bönröra med hummus och grönsaker.

Här låg vi inte på latsidan. Klockan ringde minsann 06:30 varje morgon och då stod det gym på schemat. Vi körde en hel del cirkel-träning med fokus på olika muskelgrupper men även vissa dagar intervaller.

Det gäller att hitta balans 😉 Rosé-lunch i solen vart det givetvis – Finns det något härligare? detta var på Burj Al Arab!

Kommer på mig själv ofta med att sitta och titta på mina smycken och tänka: Har jag verkligen designat dessa(?) dom är så fina att jag tindrar inifrån och ut när jag ser dem eller bär dem!

Strandväskorna packade och klara, redo för att bege oss iväg till Drift Beach Club.

När sötsuget kickar in och det inte finns en chokladkaka så långt ögat kan nå. Då får Kaffe och färsk frukt dämpa. Detta efter lunchen som oftast fick bli Kyckling med Tabouleh de dagar vi åt på hotellet. Den var så himla god.

Älskade logan på gymmet, clean och snygg! är fortfarande impade över att jag och Hanna tog oss upp varje morgon.

Fick så mycket frågor om denna baddräkt ni skymtar ovan när jag postade en Insta-story häromdagen. Jag kommer länka vart det kommer ifrån idag 😉 Sjukt snygg är den faktiskt!

Ja, hotellet vi bodde på var väldigt fint och nästan helt nybyggt. Bilden är från baksidan vid poolen. Nu kanske ni förstår varför det blev att vi hängde här många av dagarna 😀

Eftermiddagsrutin efter pool-hänget. Då fick det bli kaffe i morgonrock i sängen! Bästa stunden på dagen, nästan! hehe.

En av kvällarna på Mall’et. Hittade ett så fint träningsmjukis-set till Kevin på Nike.

Middag på Nobu sista kvällen <3

Mjukis-set, Här.

Att en vecka kan gå så himla fort. Vi säger det varje gång vi reser att nästa resa får bli i 10 dagar, 7 dagar går alldeles för fort, hehe!

0

1 Comment

  1. Molly, du borde göra fler sÃ¥dana här inlägg, de är lite mer intressanta och roliga 😀
    Er resa ser helt fantastisk ut!
    Stor kram

    0

Comments are closed for this article!