DAY TO NIGHT

I lördags hade jag och Sandra sedan många månader tillbaks bokat in en natt för hela familjen på Steam Hotell i Västerås. Det är ju verkligen wow-feeling när man kommer dit. Dagen började på sjunde våningen med ett dopp i poolen på terrassen.

Här låg vi hela eftermiddagen och sippade på ett glas bubbel, testade ett par roliga drinkar och bara njöt av varandras närvaro och den fina utsikten över Mälaren..

Man får hela tiden påminna sig om att detta ligger i Västerås. Känns som att det skulle kunna vara i New York. Så häftigt!

Efter Spa’at gick vi till rummen och gjorde oss fina inför middagen och fördrinken på deras rooftop bar på 18e våningen <3

Det var dags för tre-rättersmiddag på deras ground floor restaurang. Hotellet har alltså två restauranger, då förstår ni kanske hur stort det är. Det blev lax tartar till förrätt, sedan valde jag och Sandra Friterad Blomkål till varmrätt och mamma och pappa åt Kalv. Därefter serverades en kaffe/choklad-dessert till kaffet.

Maten var verkligen fantastiskt god. Steam har verkligen lyckats med allt!

Eftersom vi bodde på 17e våningen så fick vi imorse förmånen att äta frukost på rooftop restaurangen. Så himla lyxigt!

Detta är min andra vistelse på Steam och jag känner mig fortfarande inte ”klar”! Jag hade verkligen velat åka hit med Kevin och några vänner också! Så mysig stämning överallt och det känns verkligen som något helt nytt! <3

0

3 Comments

  1. Wooow! Var är baddräkten ifrån?

    0
  2. Gud sÃ¥ mysigt ni har haft det 😀 Jätte fina bilder som alltid!

    0
  3. Gud vad fint!

    0

Comments are closed for this article!