ONSDAGSFUNDERINGAR

Dagen idag började med att jag tog en kopp kaffe och svarade på mail. Klockan slog 09 och jag mötte upp Hanna för att promenera till söder där vi hade ett träningspass inbokat. Det var jag, Hanna och Lovisa som fick en ordentlig genomkörare idag. Dagens pass innehöll en blandning av tung styrka och flås, bästa kombinationen om ni frågar mig. Därefter promenerade vi tillbaks och köpte med lunch på vägen hem. Nu sitter jag hemma i lyan och jobbar.

Har haft lite konversationer med de som test-klipper mina filmer, svarat på samarbets-mail och även suttit och läst igenom ett 17 sidors avtal på engelska(!!) vilket tog sin lilla tid minst sagt, hehe.

Jag är så glad att jag får lära mig så mycket i mitt jobb då det handlar väldigt mycket om eget ansvar när det kommer till nästintill allt egentligen. Förutom ekonomidelen som jag som tur är får hjälp med av både mamma och min revisor. Men jag känner verkligen att jag utvecklas när det kommer till mycket annat runtomkring. Jag känner till exempel sällan att jag är nervös inför möten, att träffa nya människor, svara på ett mail på engelska, presentera mig själv eller veta mitt eget värde. Allt detta har en gång inte alltid varit min starka sida, men tänk va man har utvecklats på den biten. Däremot kan jag känna ibland att jag skulle behöva någon som kommer med nya idéer/förslag och som kan hjälpa mig att utvecklas ännu mer! det kliar lite i mina fingrar för att jag är så laddad för Nytt och Mer <3

Kan ni känna så ibland? att man nästan känner sig ”över-motiverad”…

0

1 Comment

  1. Kan du inte göra lite mer kläd relaterade inlägg? Typ vad du vill köpa in för våran, måste ha plagg osv

    0

Comments are closed for this article!