NUDE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Keps – Lack of color /   Tröja – Malene Birger / Byxor – Nelly / Väst – Born In Stockholm / Stövlar – Giuseppe Zanotti / Väska – Chanel / Skinnhandskar – Glitter

Femtio nyanser av beiget 😉 det var igår det! passade även på att inviga nya kepsen i och med att det snöade som aldrig förr!

Igår var det AW med tjejerna som stod på schemat och det blev en väldigt trevlig sådan. Vi började med några glas bubbel på Grodan och sedan gick vi vidare till Riche och avnjöt en god köttbulls-middag! det positiva med aw och att börja tidigt är ju att man även är hemma i tid, vilket resulterade i att jag var pigg som en mört imorse och var uppe med dammsugaren vid 09. Stackars grannar, hehe.

Idag kom mamma och pappa hit, eftersom jag lovat mamma att följa med henne på Pernillas show, som hon köpt biljetter till. Jag fick rycka in i sista sekund i och med att moster ej kunde. Men inte klagar jag på det. Så nu håller jag och mamma på och piffar oss här hemma innan vi ska iväg och ta ett glas bubbel någonstans innan showen! En riktig mor & dotter-dag!

Hoppas ni får en underbar lördag!!   Ska ni se mello ikväll? <3

1+

4 Comments

  1. WOW! Ja tack till flera sådana här outfits!! <3

    0
  2. hej molly! vad heter den modellen du har pÃ¥ din chanel – väska och hur stor är den? 🙂

    0
  3. Hej Molly. Jag är en ny bloggläsare som älskar att kika in pÃ¥ din blogg. Nu blev jag dock lite häpen – hoppas verkligen du använder dig av Faux fur och inte bidrar till oskyldiga djurs lidande 🙁

    0
  4. Så snyggt !!! ❤️

    0

Comments are closed for this article!