SUNNY SUNDAY

Söndagsfrukost för två och den bestod av – Gröt och smoothie! Enkelt och gott!

Det fick bli ett snabbt ihop kok då Kevin ska iväg och åka grillor och jag ska ut på promenad runt Djurgården med Alina. Man lär ju passa på när Stockholm bjuder på klarblå himmel och strålande sooool <3

Till kvällen kommer en efterlängtad Moa över också, då blir det middag och säsongsstart av farmen! Sådana här saker kan jag verkligen se fram emot, hehe! Söndagar när dom är som bäst!

– Förresten, kolla vilka fina blommor jag fick hem i min vecko-bukett denna vecka!! dom fick dessutom stå i min nya kruka som jag köpte på julmarknaden i Dalarna, älskar den!

0

6 Comments

  1. Hej Älskar verkligen din blogg och blir så inspirerad av dig. Skulle vara så kul att få se hur du bor om du kan göra en video eller lägga upp mer bilder på ditt hem.

    0
    • Ja det skulle vara jätteroligt!! <333

      0
  2. var kommer dina fina koppar i från? De blå med guldkant, de är så fina och vill själv ha dem!!

    0
  3. Så mysiga bilder Molly! Har också haft en mysig söndag, och alla ni eller speciellt du molly, jag skrev precis ett inlägg om en jobbig situation ang instagram. Tycker ni likadant eller är det bara jag? Kramis.

    0
  4. Hej Molly!
    Vart/vad jobbar din syster med? Lät så himla spännande att få åka till London en termin med jobbet!

    0
    • Hon jobbar som konsult/projektledare just nu och var pÃ¥ uppdrag av jobbet i London i ett Ã¥r för att sköta kunder frÃ¥n deras kontor där! 🙂

      0

Comments are closed for this article!