ICE COLD

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Jacka – Här / Skinnbyxor – Här / Skor – Här / Solglasögon – Chanel / Väska – Marc By Marc Jacobs

– Ojj, vad det är kallt idag mina vänner!! Vinterjackan åkte fram direkt när jag såg att termometern visade – grader imorse!

Vår helg igår började i varje fall riktigt mysigt. Vi var ute och åt italienskt med några vänner, skrattade och bara hade det gott. Somnade innan 12 gjorde vi också, så skönt. Hur kommer det sig att man alltid är lika trött på fredagar? Tror ni inte att det sitter lite i huvudet? vetskapen att det äntligen är helg, menar jag!

Idag är det lördag och det är sol? det var inte igår! Imorse gick jag och Kevin upp vid 09, tog en kaffe och mötte upp Måns (Sandras pojkvän) på gymmet där vi körde ett redigt ryggpass. Jag tycker det är superkul att träna ryggen, vilket är positivt i mitt fall då jag verkligen behöver träna mycket rygg i det yrke jag har. Sittandes framför datorn. Det är lätt hänt att man tappar hållningen och säckar ihop. Det har jag känt av på senaste, så nu har jag bokat in en naprapat tid på måndag! Nu skall alla onda knutar och huvudvärk bort!

Det är viktigt att ta hand om sig själv! Är ni bra på det? <3

0

3 Comments

  1. Sååå snyggt!!

    0
  2. SÃ¥ snygga bilder!

    0
  3. Kan inte du snälla ha en Q&A snart? hade varit så kul :))

    0

Comments are closed for this article!