52 ANLEDNINGAR…

Jag är bara tvungen.

När jag för 30 minuter sedan sitter och skriver inlägget om att jag varit inspirationslös senaste dagarna och 5 minuter senare får ett sms av Alina där det står: ”Orkar du gå ner till porten, jag har vägarna förbi, vill bara ge dig en liten sak..”

Där står hon utanför i spöregnet med barnvagnen och sträcker fram en egendekorerad burk som det står ”52 anledningar till att du är världens bästa vän” på. Det är alltså 52 handskrivna lappar där det står bara en massa fina saker hon gillar hos mig. Denna present och dessa lappar som hon ger mig en regnig fredags eftermiddag i Januari säger verkligen så mycket mer om henne som person, än mig. Egentligen.

Med det sagt vill jag bara säga att för mig är det sådana här saker som gör en människa extra glad. Tanken och tiden personen har lagt ner och inte pengarna. Tänk va en gammal burk där tidigare saltgurkor har simmat omkring (ja, jag kände igen locket 😉 och fina handskrivna lappar kan göra en person glad. Ett litet tips om man vill ge bort en betydelsefull present till någon!

Nu ska jag sluta skryta om att jag har dig, Alina. Men lär ändå avsluta med att säga att: jag är evigt tacksam för att jag har en så otroligt omtänksam, godhjärtat och klok vän. Det är verkligen ingen självklarhet. Världens bästa fredag.. och vän <3

0

4 Comments

  1. Men vilken underbar present!!

    0
  2. Wow så himla gulligt!!

    0
  3. Vilken underbar present! SÃ¥ fin idée med en sÃ¥dan bruk 😀

    0
  4. Men vilken underbar kompis, sådana som henne växer inte på träd.
    Och på tal om något helt annat, Jag fick hem mitt nya armband idag på posten, samma stuk som Hermes, la upp bilder på det i bloggen precis.
    In och kika om ni vill och godkväll:)

    0

Comments are closed for this article!