UPDATE

  

– Gaahhh…. Jag tror jag ser fyrkantigt snart!!

Har suttit med min Vlogg från julen i Dalarna i prick 8 timmar nu, då förstår ni hur lång tid det tar (för mig)! Snart lär jag ge upp och skaffa mig en klippare för detta är verkligen inte av mitt eget intresse om jag skall vara helt ärlig 😉 hehe!

Här kommer annars en liten läges-rapport. Jag och Kevin kom hem från Dalarna igår kväll, så imorse var jag på gymmet och körde ett benpass och efter det har jag suttit framför datorn med Vloggen. Kommer ha tre långa dagar framför datorn nu innan nyårsafton, men det känns ok! Jag har massvis av saker att förbereda och ta igen efter Julen. Bland annat ska jag påbörja del 2 av min årsresumé, förbereda en radio-intervju gällande vårens trender, göra en Haul och göra ett utkast för ett stort samarbete.

– En sak i taget, några djupa andetag och en termos med kaffe så ska jag nog hinna med allt, hehe!

0

4 Comments

  1. Måste bara säga att jag tycker om dig så mycket och allt du gör. Följer din blogg och Youtube och det är alltid lika roligt när du uppdaterar med nytt! Du är en stor inspiration för mig på många sätt! Du verkar vara en helt underbar person som förmedlar så mycket positiv energi. Kram på dig Molly!! <3

    0
  2. Då är vi två Molly, har också mycket nu innan nyår. Försöker ta en sak i taget och inte stressa upp mig. Håller även på att fixa visum till min Australien och USA resa. Ser så mycket framemot det, i februari bär det av som det ser ut nu.
    Kämpa på Molly, du är grym<3

    0
  3. SÃ¥ härliga och fina bilder 🙂

    0

Comments are closed for this article!