SKI VACAY?

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Byxor – Här / Jacka – Här / Mössa – Här / Boots – HärTröja – Här / Byxor – Här / Jacka – Här / Mössa – Här

Eftersom att jag är så sugen på att åka iväg på skidsemester att jag håller på och spricker så kunde jag inte låta bli att kolla på skidkläder, för hur snygga finns det inte?! Så mycket snyggt!

Delar med mig av några stor-favorter till er <3

Någon av er som brukar åka på skidsemester, och i så fall vart brukar ni åka?

Jag och min familj åkte varje år till Sälen när jag och syrran var små, trots det vill jag inte påstå att jag är någon grym skidåkare, men after-skiare däremot 😉 skämt åsido, så älskar jag att få andas in frisk fjäll-luft och bara njuta av tillvaron där, med allt vad det innebär! Så härligt tycker jag!

0

4 Comments

  1. Trysil & Hemsedal i Norge har riktigt fina backar & även bra after skiiii

    0
  2. Ramundberget är kanon

    0
  3. Hej fina Molly!
    Jag vill köpa en Balmuir scarf i Julklapp, kid mohair. Jag har svårt att se vilken färg det är du har på din. Skulle du vilja göra mig tjänsten att kolla upp det? Det finns två som är så lika.
    Måste också säga att jag följt dig sedan första början och du är en STOR inspiration. Du lyckas alltid utmärka dig från mängden i allt du gör och det är så imponerande. Du är en av de drivkrafter jag behövt de senaste åren, för att tro på mig själv och bli motiverad att ta mig framåt i livet. Alla framgångar du haft och kommer att få, förtjänar du verkligen. Det märks att du är en underbar och godhjärtad person och det är därför du alltid kommer att vara en stor förebild för oss alla! STORA KRAMAR

    0
  4. Stort tips är området kring Sella Ronda i norra Italien. (dolomiterna). God mat, bra standard på boende och fantastiskt väder och skidåkning. Ska själva åka i mars till byn Canazei som ligger där i krokarna. Kram!

    0

Comments are closed for this article!