LET’S CELEBRATE

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Byxor – Här / Skor – Här

Gårdagen gick verkligen i ett. Den började kl 11 på förmiddagen hemma hos Hanna där vi skulle tillsammans spela in ett samarbete med Glossybox. Resultatet av det får ni se på söndag 😉 haha!

Därefter satte vi oss i Fältöversten och käkade en varsin macka och drack en juice samtidigt som vi fick lite jobb överstökat i ett par timmar. Tiden bara rann iväg och det blev dags att gå till Styleport där dom skulle göra oss fina inför kvällens event. Det vankades ju nämligen firning av Hannas andra kollektionssläpp för Na-kd – SÃ… KUL!

Jag kom dit (nojig som man är) med min egen ögonskuggspalett och visade upp vilka färger jag önskade. Make up artisten förstod direkt och gjorde mig verkligen så fin <3

Jag har varit med om så många gånger där jag känt mig alldeles för sminkad eller där Mua’n har använt sig av galna färger som ögonskugga, jag trivs ju som allra bäst när det inte är för mycket smink och om det skall vara så måste det se naturligt ut med jordnära färger!

Resultatet ser ni ovan! Visst blev det fint? <3

Eventet höll till på ART som är en restaurang som ligger typ precis vid mig. Superhärlig atmosfär, god mat och otroligt trevlig personal!

Hela kvällen var så himla kul. Det bjöds på live-musik, body-shots, avsmakningsmeny, skratt, dans och en massa ”Skål” såklart. Alla hade så himla kul och inte minst Hanna själv 😉 Hon var i sitt esse!

Grattis ännu en gång min älskade vän till din andra helt underbara kollektion. Jag är så stolt över dig och alla mina andra drivna vänner jag har runtomkring mig som jobbar å sliter så hårt varje dag! Det är så häftigt att se resultatet av allt jobb <3

Glöm inte att kolla in gullans kollektion om ni inte redan gjort det, HÄR! Så mycket fint!!

0

2 Comments

  1. Du är supersnygg! Det lÃ¥ter som en härlig dag 🙂

    0
  2. Var har du köpt din klocka som du har många gånger när du visar dina smycken? Letar ihjäl mig efter en sådan men kan inte hitta någonstans!!

    0

Comments are closed for this article!