FIRST DAY IN LONDON.

dsc_4529-2dsc_4516 dsc_4531

Efter att jag anlänt hotellet och vi hängt på rummet och jobbat ett tag så gjorde vi oss i ordning för att käka middag på ett ställe i närheten. Alla var så himla trötta efter en lång dag med tidig uppstigning och förseningar hit och dit så vi gjorde det enkelt för oss ikväll. Så skönt. Vi slog oss ner på ett ställe som hette CÔTE. Där satt vi och myste i ett par timmar innan vi drog oss vidare till…….

dsc_4607dsc_4554 dsc_4578

WINTER WONDERLAND!!

Det är alltså ett nöjesfält här i London som har öppet under hela vinterhalvåret där det finns karuseller, mat, sötsaker, skridskoåkning och gud vet allt. Ett riktigt litet vinterland, med andra ord!

dsc_4596 dsc_4587-2img_2095

Det var en så himla mysig stämning. Barn som skrattade tills de kiknade, glad julmusik, ljudet av skridskor på is, såpbubblor, nykära ungdomar, tanter och gubbar som höll handen och föräldrar som hade fullt upp att hålla familjen samlade. Man fick en sådan där glad och mysig känsla i kroppen ni vet.

Vi gick igenom området och sen avslutade vi med en varsin kopp varm choklad med vispgrädde. <3

dsc_4590-2 img_2062dsc_4588-2 dsc_4605

Sen var det dags att rulla hemåt igen. Tre trötta tjejer! Nu laddar vi om inför morgondagen som är fullspäckad med en massa roliga saker. Nu säger vi natti natti från London och ett vääldigt trångt hotellrum.. <3

0

9 Comments

  1. Åh vad mysigt det ser ut! Jag åker också till London på lördag. Ser verkligen fram emot det. Har rest till London förut men aldrig under vintern. Har du några tips på restauranger, aktiviteter, sevärdheter eller marknader?

    0
  2. Men åhh vad mysigt det ser ut

    0
  3. Hej! Kan du snälla göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? Kram

    0
  4. Åh så mysigt!

    0
  5. SÃ¥ mysigt!

    0
  6. Hej, man kan inte se dina bilder ifrÃ¥n dina gamla inlägg. Ville se lite inspirationsbilder frÃ¥n din lägenhet men de gÃ¥r inte att ladda…

    0
  7. Hur redigerar du dina bilder på instagram? Så himla fina! Älskar tonen på bilderna! <3

    0

Comments are closed for this article!