1,2,3… EAT!

dsc_0378-2dsc_0376dsc_0370dsc_0371

Börjar bara skratta när jag ser dessa foton.

Det är ju min fantastiska syster som fotat alla bilder till kollektionen. Hon är otroligt kreativ och har alltid grymma idéer! Vi tänker oftast väldigt likadant vilket gör det hela så mycket enklare <3 Mamma stod för allt runtom dvs det vackra inredningspiffet och pappa servade oss med god mat! det är familjeföretagande de, haha.

När vi skulle ta en av tema-bilderna så kom Sandra med den fantastiska idén med marshmallows. Jag hakade på den direkt. Men ibland blir det inte riktigt lika härligt och snyggt som man tänkt sig 😉 herregud va vi höll på med dom där. Eldade för mycket, eldade för lite, var när och bränna upp håret och jag började bara skratta och kunde inte ta något seriöst – hahah!

Det blev ju några roliga behind the scenes bilder istället iallafall, så jag bjuder på dom ovan!

Och sen vill jag även TACKA ödmjukast för alla fina kommentarer jag fått om smyckena. Jag har läst varenda en på både blogg, instagram, mail, Twitter, Facebook, snapchat och gud vet allt. Ni är fantastiska!! Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta!

Fina läsare! <3

0

3 Comments

  1. Du är för go Molly, klart du är värd allt detta 😀

    0
  2. Tyvärr kan man inte beställa smyckena till Finland. 🙁 Hej varifrÃ¥n har du köpt den där skjortan? Du är sÃ¥ jävla vackert och fina och din bloggen är super!

    0

Comments are closed for this article!