INTERIOR INSPO.

picmonkey-collage picmonkey-collage1 picmonkey-collage2 picmonkey-collage3 picmonkey-collage4picmonkey-collage33 picmonkey-collage5Bilder från Pinterest.

I och med att hösten är här kommer mitt otroliga inrednings-sug. Jag blir så himla sugen på göra om ALLT hemma. Hade vi bott i ett hus eller i en något större kojja så hade det varit lite enklare, men nu får man mest byta ut nyanser på kuddar, köpa lite doftljus och byta överkast 😉 Men även det lilla kan göra så otroligt mycket!!

Eftersom att Alina kom hem från Kina igår så var det överraskningsmiddag hemma hos henne på kvällen. Mitt lilla pirr i magen att få ha dom bästa jag vet tillsammans i ett par veckor till gör mig alldeles varm. Så idag skall jag, Alina och Cornelia (trion) gå på stan, luncha och sätta oss på något mysigt café och bara gå igenom ALLT vi missat. Det blir en konferens utan dess like!

Jag tänkte föreslå att vi skulle gå in på lite inredningsbutiker idag också, så därav kom bilderna ovan in i bilden. Klickade omkring på Pinterest igårkväll och fick så mycket inspiration från dessa bilder så jag tänkte att jag kunde dela med mig av dem till er också <3

Visst blir man sugen på att göra om? hehe

0

1 Comment

  1. SÃ¥ himla mycket fint! 🙂

    0

Comments are closed for this article!