HELLO WEDNESDAY!

dsc_9942-2dsc_0014-2dsc_9984dsc_0022dsc_9993dsc_9940dsc_9990-2dsc_9979-3 dsc_9946dsc_9999 dsc_9939 dsc_9969

Blus – Zara / Kostymsbyxor – Sand / Väska – Marc By Jacobs / Solglasögon – Giorgio Armani / Skinnjacka – Deadwood

God förmiddag käraste ni!

Jag håller mig kortfattad då jag har ganska mycket idag…. Dagens planer: Först mata av några timmar framför datorn och mailen. Efter det skall jag gymma med Ashkan, därefter träffa en av mina absolut bästa vänner Cornelia (som ni vet) som varit på resande fot alldeles för länge. Sen till kvällen skall jag gå på River Island X-mas Dinner med en massa andra bloggare och profiler. Fullspäckad onsdag med andra ord, KUL!

Kan inte förstå att båda mina absolut närmsta vänner kommer hem denna vecka och nästa. Att ha haft dessa två guldklimpar hundratals mil ifrån en alldeles för länge har INTE varit kul. Tur att jag får ha dem båda två samlade och umgås med i ett par veckor nu innan en av dem skall iväg på äventyr igen <3

0

7 Comments

  1. Ã…hhhh fina du!!! Du är alltid sÃ¥ fin❤️ … och din klädsmak..!

    0
  2. Krama om dina vänner extra mycket nu när du har chansen.
    Jag träffade en av mina bästa vänner nyligen, hon bor i Åre och jag utanför Göteborg och vi hade inte sett varandra på över 1 år. Kramade henne så hårt för jag ville inte släppa taget!

    0
  3. SÃ¥ himla fint molly!!

    0
  4. Hej Molly! Jag följer dig på snapchat och har sett att du har en gul dunjacka som du brukar ha på dig till och från dina träningspass. Vart kommer den från?
    Puss och kram

    0
    • Den kommer frÃ¥n Superdry 😀 <3

      0
  5. Hej Molly! Vad heter modellen på väskan från Marc Jacobs! Verkligen snygg! <3

    0

Comments are closed for this article!