SWEET MONDAY.

dsc_9894dsc_9845-2 dsc_9899dsc_8795-2

Hej änglar <3

Måndag idag och för tillfället sitter jag här och får lite saker undanstökat. Det var så mörkt i morse när jag gick upp att jag till och med tände ljus, varför inte göra jobbmiljön lite mysigare en mörk måndagsmorgon som denna?

Till veckan blir det mycket jobb på hemmaplan. I helgen ska jag även fota kampanjbilderna till kollektionssläppet av smyckena. SÃ… KUL. Kan ni gissa vem av alla fotografer i hela världen jag valt ska fota dem? – Min syster! Ingen förstår mig så bra som hon och om jag skall vara helt ärlig är hon den bästa fotografen jag vet även om hon inte jobbar som det. Kreativ, vi tänker lika och jag behöver inte förklara något, hon förstår och det kan vara väldigt skönt när det är så pass ”viktiga” bilder som skall tas. Jag vill ju bli nöjd och att det ska kännas bra 😀 <3

0

6 Comments

  1. Ser så mysigt ut!

    0
  2. Hej! Har precis köpt lägenhet och letar nu stolar och är kär i stolarna på en bilderna här ovan, vart är de ifrån? Kram!

    0
    • Ã…h va kul med flytt och egen lägenhet! GRATTIS, va häftigt! <3 Dessvärre är dessa stolar gammeldags, men hÃ¥ll utkik pÃ¥ auktioner/mässor och liknande!

      0
  3. Hej Molly! Jag älskar din blogg. Vart är din Topp ifrån? /Tack

    0
  4. Det ser riktigt mysigt, fina bilder 🙂

    0

Comments are closed for this article!