MY SATURDAY IN PICS.

dsc_9782-2dsc_9793Ser jättestolt ut, haha.

Imorse rivstartade vi ju som sagt med ett pass på ACID som jag börjat kört ganska mycket på senaste tiden. Det är flera som undrat vad det är så jag tänkte berätta lite kort:

Det är ett litet ”gym” som ligger på tegnérgatan här i Stockholm. Fick tips av Maggan att testa köra ett pass och jag blev helt fast redan efter första gången. Man kör efter pulsklocka vilket jag till att börja med gillar, det är bra för då ser man exakt vart man ligger och det tycker jag är motiverande. Men denna träningsform är även något helt nytt för mig, vilket är kul. Jag gillar ju variation som ni vet. Sen tycker jag det är lite häftigt att det är många som är där för att öva inför till exempel topp 100 i Vasaloppet, hehe. Men det som är så bra det är att detta verkligen är till för alla oavsett vad man gör eller har för mål. Jag menar jag vill ju bara dit för att svettas och må gött tillexempel.. Hehe.

Om man vill testa på ett pass som jag gjorde så går det att anmäla sig för det på deras hemsida, här.

En annan rolig grej det är att jag gjorde en mätning idag där jag fick se hur mycket muskelmassa jag har på kroppen, vad mitt BMI är, min fettprocent m.m. Väldigt spännande. Så nu skall jag se om resultaten ändras efter nån månad! 😀 Sånt tycker jag är kul och motiverande!

dsc_9806 dsc_9818dsc_9810 dsc_9820

Efter passet drog jag och Sandra in till stan och kikade runt lite samt avslutade med en väldigt sen lunch. Det fick bli en avokadomacka och en juice för mig och en laxsallad till syrran!

Nu har jag precis kommit hem, börjat tända ljus och puffa kuddar. Myskvällen kan börja med andra ord. Men först: laga middag och det vankas tre-rätters till och med <3

0

6 Comments

  1. Mysigt! Men jag är lite nyfiken pÃ¥ menyn skulle behöva lite inspiration 😉

    0
  2. din kväll låter ju helt underbart mys! hoppas den är det <3

    0
  3. Hej fina Molly!
    Alltid lika roligt att kika in här och bli inspirerad av dig.
    Undrar lite hur du gör med ditt hår eftersom du tränar så mycket, duschar du det efter varje träningspass? Känner mig ofräsch om jag inte duschar håret efter träningen men vill samtidigt inte duscha håret varje dag. I-landsproblem, haha!

    Ha en fortsatt trevlig söndag!
    Kramar ifrån Skåne

    0
  4. Hej Molly! Jag undrar om du skulle kunna fixa dina äldre arkiv på bloggen? Ibland vill jag gå tillbaka till somliga inlägg, exempelvis kan jag inte se bilder från 2015 och bakåt för det kommer bara upp ett litet frågetecken i mitten av bilden vilket jag tycker är lite tråkigt :/ Älskar din blogg och stil, fortsätt med det du gör! Kram!!

    0
  5. Hej! Vart är mössan ifrån?

    0
    • Ã¥hlens för mÃ¥nga Ã¥r sedan tror jag 🙂

      0

Comments are closed for this article!