PRESS DAY & A WORKOUT

dsc_9606-2dsc_9618-5

Idag mötte jag upp Hanna för att gå på lite pressvisningar. Brukar vara dålig på det annars och har om jag skall vara ärlig inte gått på en enda denna vecka för att jag inte haft tiden tyvärr, men det är ju väldigt trevligt att gå och kika runt annars. Man får nämligen ta del av spring/summer 2017 kläderna från olika märken vilket jag tycker är superspännande!

dsc_9613-3 dsc_9610-2

På presskontakterna idag bjöds det på ALLT och lite till. Jag och Hanna högg in på mini hamburgarna och nudlarna. Ibland får man nästan påminna sig själv om att det var kläderna man var där för 😉 haha

dsc_9608-3 dsc_9625-4

Sen spårade det ur. På tal om att glömma bort syftet. Dom bjöd nämligen på Donut-Ice Cream också (har ni hört på något godare!!)…. Ni kan ju gissa vilka som snabbt ställde sig i den kön!

dsc_9634-4 dsc_9638-3

Det va alltså en varm donut med Apple crumble ice cream inuti. Smaklökarna bjöd upp till tango i min mun. JAG DÖR, så gott det va.. hehe!

Insåg sen att den där delikatessen totalt tagit upp mitt fokus och klockan var väldigt mycket och det var dags att rulla vidare…

dsc_9657-3dsc_9666-2

För att möta upp härliga Ashkan på gymmet för att köra ett benpass. Sånt glömmer man inte bort!!

dsc_9670-3 dsc_9679-2

Vi känner varandra sen förut då båda kommer från Dalarna och från nästan samma ställe till och med. Han är otroligt duktig på träning och kanske den gladaste kille jag känner så vi brukar köra lite pass då och då! Han kommer alltid med nån ny och grym övning samt pushar mig liiiite extra 😀 Sånt kan man behöva!!

0

3 Comments

  1. vilken JÄVLA skapelse den där glassgrejen. Vilken smart idé, rätt gott ja 😉

    0
  2. Den där glassen såg helt jävla underbar ut haha!

    0

Comments are closed for this article!