GO +

Om jag kunde så skulle jag ge alla motivation till att träna. Men det är svårt att ge!

Jag vet att ni undrar vart jag får all min motivation ifrån, hur jag orkar ta mig iväg tidiga vintermornar och hålla motivationen uppe under i stort sätt hela året.

Alla har en början och den början kan vara lite knivig. Man bör vara envis och ha viljan för att ta sig över tröskeln. Jag är envis och jag har viljan och jag har tagit mig över den där ”ge   upp” tröskeln. Vem vill inte kunna glänsa på stranden och samtidigt må som en prinsessa och känna sig frisk som en nötkärna. Det vill jag!

För mig sitter det i huvudet nu förtiden när jag vaknar på morgonen. Jag är inte alltid motiverad och känner ”YES, nu kör vi ett stenhårt pass på gymmet kl 07:00” – Jag kan känna ”nej fy fan va jobbigt och gå upp nu, vill bara ligga kvar här under täcket”. Ibland så går jag upp, utan att tänka, tar på mig kläderna och drar iväg. Med motivationen hääär nere och ibland tvärtom. Men jag gör det, för jag vet att jag kommer tacka mig själv efterråt och må så himla mycket bättre. För det har jag fått bevisat att jag gör.

Vissa gånger känner jag bara, nej idag ligger jag kvar, för jag vet att jag inte kommer ångra det när jag kliver upp sen. Jag ska ha en vilodag idag. Då har jag det. Kroppen vet vad den behöver!

En till sak. Att handla nya träningskläder fungerar alltid för mig. Att känna sig lite snygg och fräsch i ett par nya träningskläder på gymmet är väl aldrig fel. Den känslan är härlig. Att sedan följa motiverande människors bloggar / Instagrams är ett väldigt bra knep.  

Kommer ni ihåg de olika träningsstadierna jag skrev förut i ett inlägg? – om inte. Kolla in allt på kategorin ”health & fitness”

En frisk kropp för mig är   iallafallen hälsosam, ren och stark kropp. Med stark kropp menar jag inte de personer som ser starkast ut på gymmet med de bulligaste musklerna, utan den som strålar ut styrka på ett sunt vis. Det syns både i ansiktet och på kroppen. Den hälsosamt starka personen  orkar ta sig igenom saker och ting i vardagen. Det är stor skillnad på att se stark ut i kroppen och att vara stark. Det handlar om hur man tränar, vad man äter och hur man lever. Att göra allt på ett hälsosamt stadie håller nog bäst i längden. Forma din egen kropp och gör den till den bästa versionen av dig själv! det är nog det bästa man kan göra.

Om ett tag har vi mysiga hösten här och vi har några perfekta månader på oss att köra järnet innan det är vår och sommar igen. Det går så himla fort, så sätt igång nu och gör dig själv stolt. Du kommer inte ångra dig.

Ett peppande ord från mig till er… ” När ni är nära på att ge upp, ge er fan på att klara det och tänk på de personer som skulle älska att se er falla och hata att se er lyckas, visa dem att ni kan, att ni lyckas, för det gör ni, bara ni bestämmer er för det” <3

0

13 Comments

 1. Riktigt bra sagt Molly! Skit snygga bilder också, vart kommer sport bh:n ifrån? Äääälskar den!

  0
 2. Smart brud

  0
 3. Började läsa din blogg för inte särskilt längesen och jag har redan blivit otroligt inspirerad av dig, både på det ytliga och det inre stadiet. Fortsätt ge tips och peppa oss läsare för jag kan garantera att alla som sitter och läser det fylls av glädje!

  0
 4. Tack för bästa motivationen och inspirationen!!!! Stor gillar dig och din bästa blogg!

  0
 5. Alltså Molly!! Du slutar aldrig inspirera mig. Detta var jätte peppande att läsa, verkligen!! weoo, tack för en så bra blogg!!

  hälsningar frÃ¥n Finland. 😉

  0
 6. Vart är tröjan och byxorna ifrån?:)

  0
  • byxorna Gilly Hicks, tröjan Soc 🙂

   0
 7. så jävla snygg kropp

  0
 8. vad bra skrivet 🙂 och vilken snygg träningsoutfit!!

  0
 9. Du är grym!! Din blogg inspirerar mig sååå mycket..Tack för du finns;)
  Var har du köpt dina skor?

  0
 10. Du verkar vara en riktigt härlig och grym tjej! Detta inlägg kan vara det bästa du skrivit, har sparat det hör och läser det när jag behöver lite extra inspiration! Keep up the good work bruden!
  Kram på dig

  0

Comments are closed for this article!