TOMATO SOUP +

10 Comments

 1. Du tränar ju så mycket hur klarar du dig på så små portioner?!

  0
 2. looks yum 🙂

  0
 3. fina färger !

  0
 4. ser smarrigt ut!

  0
 5. äter du så lite som de finns på de tallrikar som du visar på bilderna?
  vore bra med svar ; )

  0
  • det beror väl på hur hungrig man är. Men det ser mindre ut på bilden än vad det egentligen är! jag äter som en man och många mål om dagen. Vill ju få den där drömkroppen som jag strävar efter. Och för att få den så krävs det mycket mat 😀

   0
 6. Hejsan Molly!

  Jag skulle verkligen uppskatta om du berätta mer om träning och kost i ett schema för att bli mer fit och orka med dagarna i skolan. Jag har börjat löpträna 2 gånger i veckan då kör jag 2 km, sedan har jag fyspass i en timme en gång i veckan och sedan spelar jag innebandy 2 ggr/ vecka.

  Skulle vara perfekt om du kunde hjälpa mig på traven och om du svarade via mail till mig skulle det vara super 🙂
  Din blogg inspirerar mig, fortsätt att vara som du är 🙂

  0
 7. Hej! Detta har inte direkt med inlägget att göra men skulle jätte gärna vilja se hur du sminkar dig samt vilka produkter du använder? Tycker du har otrolig hy och skulle också vilja se vad du gör för att den ska bli så! Hälsningar Julia

  0

Comments are closed for this article!