BLACK & GREY +

Kofta – SVENSK / Byxor – MQ

Godmorgon mina hjältar! Sovit gott..?

Började dagen med ett hejdundrande spinningpass följt av god frukost i trevligt sällskap. Idag har jag salong hela dagen och sedan ska jag kika runt på stan lite och gymma. Ungefär så kommer min dag se ut! hoppas ni får en fin tisdag, är glada och att ni tar hand om varandra. Ni gör mig så glad! 

Tänkte även passa på att be er att rösta på min vän som är så duktig på det hon gör och är med och tävlar om årets unga företagare. Klicka här för att rösta!

0

5 Comments

  1. Går inte du i skolan?

    0
  2. Men herregud! Hur tidigt måste inte de passet börjat? Kl 4 typ! Eller är det ett förprogrammerat inlägg? Sjukt duktig är du ju iaf!

    0
  3. så himla fint hår du har!

    0

Comments are closed for this article!