AQUA NAILS +

Jag har ju gått och fixat naglarna hos Hannah, men nu har hon gått och blivit mamma ledig, så nu har jag bytt nageltjej till Annelie. Hon sitter i en så himla mysig liten skönhetssalong på Hagagatan. Så jag var där för första gången förra veckan innan jag åkte till London.

Såhär blev resultatet. Jag ville ha lite ”Aqua” inspirerat. Och det kan man ju verkligen säga att jag fick! Kolla så fina dom blev. Glittriga & turkosa. Precis som jag ville ha det!

Blev lite sugen på att göra fler saker när jag var där. Hon höll på med spraytanning och andra behandlingar också, t.ex Massage. Hade ju inte suttit helt fel! men det får kanske bli nästa gång då.. hehe

Annelie var iallafall en jätte mysig tjej. Glad, trevlig och noggrann. Det är viktigt när det kommer till naglar tycker jag! att man går till någon man trivs med och som förstår hur man vill ha det. Och det gjorde verkligen Annelie!

Om ni också vill göra lite fräscha naglar nu till hösten för ett bra och billigt pris så tipsar jag om att gå till henne..

För bokning, ring Annelie: 073 34 44 055 eller besök deras hemsida Salongmariposa

0

3 Comments

  1. Hur många gratis behandlingar får du för den här reklamen?

    0
  2. Ingenting är gratis, min vän!

    0

Comments are closed for this article!