SATURDAY BREAKFAST +

Eftersom jag inte kunde haka på mamma och syster ut på löptur pga av halsen så fixade jag frukosten lagom till de svettiga kvinnorna kom hem igen. Nu ska jag iväg på lite äventyr! vi hörs senare guys och då kommer det lite fler bilder från Magaluf.

Puss & Kram sålänge

0

5 Comments

 1. Ser riktigt smarrigt ut 🙂

  0
 2. åh vilken finfrulle

  0
 3. jaa mermermer!! haha älskar solsemester bilder.

  0
 4. du är så otroligt fin!
  en av världens bästa bloggerskor!

  0
 5. Any Louis Vuitton Handbags that is put on sale at drastically reduced prices other than http://www.louisvuittononlineusaoutlet.com is definitely a fake. Even those great deals on Louis Vuitton Online are mostly fake handbags. Most of these bags are made in China with inferior materials that just do not stack up to the real thing. Furthermore, alot of these online retailers are very difficult to deal with. Some guarantee the authenticity of your item or your money back. However, when you receive your item and are shocked to find it is a fake, it is hard to get your money back from Louis Vuitton Online Outlet.

  0

Comments are closed for this article!