SUNDAY MORNING +

 

 

Godmorgon alla människor!

 

Idag är det söndag och det känns. Gårvällen var hur mysig som helst. Jag åkte hem till Cornelia och vi köpte som planerat med oss ost & kex, tände ljus, satt på balkongen och bara myste hela kvällen. Utsikten var helt crazy. Det var iallafall hur trevligt som helst! Har ni haft en bra helg ?

 

Just nu sitter jag här och har precis käkat frukost. Tänkte hoppa in i duschen och städa ihop lite här i lyan. Senare får jag sällskap också, och det blir as bra!

0

3 Comments

 1. Vilken fin tröja! Var har du köpte den??

  0
 2. Molly!
  Det här kanske är en udda fråga, vad vet jag. Men jag älskar verkligen den här vintage-stilen ni har på era möbler… Så, min fråga är: hur gör ni för att få dem att se gamla och slitna ut? Eller är möblerna redan så från början kanske? Och behandlar ni dem på nåt speciellt sätt så att de ska bevara själva slitaget?
  Hoppas du svarar 🙂

  0
 3. Vilken tum är det på din dator?:)

  0

Comments are closed for this article!