SPIRITED AND POWERWALK +

 

Såhär pigg var jag imorse 

 

Sådär då var man hemma efter en skön Pw. Nu tänkte jag duscha och fixa till mig lite för att sedan åka in mot stan och leta efter en bra almanacka. Det är verkligen ett måste nu även fast mamma jämt brukar köpa en åt mig, men jag brukar aldrig skriva något i den. Men nu som sagt, behöver jag verkligen en och skriva ner lite saker i. Hehe!

 

Jag tänkte förresten förmodligen köpa gymkort här, men behöver lite tips på bra gym och träningsställen? hemma i Falun var ju Måbättre det bättre alternativet, men jag vet inte vad som är bäst här? hjälp mig, kanske S.A.T.S?  


 

0

31 Comments

 1. Du har dom finaste bilderna jags ett på en modeblogg. Jag skrev lite om dig idag på min blogg, så du vet. 😉

  0
 2. world class har ju studentrabatt. Tror man betalar ca 299/månaden som student 🙂 De har ju det mesta också!
  Annars finns ju balance, SATS o.s.v. Ganska många gym här i sthlm ;D

  0
 3. Du har så himla vackert hår 🙂

  0
 4. Måste säga att jag älskar din header, as cool!
  Jätte fin blogg har du tjejen! Checka gärna in min om du har tid =) Kram!

  0
 5. Kjempe fin blogg! Elsker håret ditt og 🙂

  0
 6. haha ehm ja skulle du någonsin klippa av ditt hår så kan du ju skicka det till mig, fast, skulle du klippa av det då jävlar för du har det finaste håret jag någonsin sett på en människa, hur gör du igentligen? allså, sparat länge, lockar, plattar? hur får du det så längt? heheh kraaam 🙂

  0
 7. damn vilket hår du har! Aviiis!

  0
 8. haha verkligen pigg^^

  0
 9. SATS är dyrare än friskis och svettis, men på SATS får man verkligen vad man betalar för, kommer erbjudanden då och då ”bjud en vän på en veckas träning” osv. Vet dock inte hur andra gym är, men jag är otroligt nöjd med SATS!

  0
 10. Fransvästar. Hiss eller diss? Tyck till i bloggen, kram!

  Superbra blogg föresten, keep it up!

  0
 11. älskar ditt hår!!!!

  0
 12. Så underbara bilder 🙂

  0
 13. Vacker!!
  älskar din header!

  0
 14. Själv har jag tränat på Sats sedan januari 2010 och jag älskar det!! Dock så tränar jag ”här hemma” på Sats som är lite sämre än vad Sats Stockholm är. Lite sunkigare här liksom 😛 Haha. Men sats är annars verkligen grymt bra och man får det man betalar för! Tror även du är sådan som gillar att gå på klasser vilket sats erbjuder ett x-antal utav (yoga, core, aerobics, spinning, zumba etc).

  0
 15. Snygging!!

  0
 16. Du har så fint hår Molly! Vacker blogg förresten! Ha det så bra! kramar ^^

  0
 17. Svar till Amanda:om du går in på http://www.worldclass.se så står det just nu om någon dansskola där dom har klasser med lärare från bounce. såg att ragga finns med som en av dansstilarna 🙂

  0
 18. Hur gör du ditt hår? Himlans fint!

  0
 19. Sats är bra!
  Om du behöver en träningskompis där så har du en här! 🙂

  0
 20. Superfin blogg, och jag älskar ditt hår! 🙂

  0
 21. Jättehärligt!

  0
 22. Så fina bilder!

  0
 23. Älskar ditt hår!

  0
 24. fina bilder 🙂

  0
 25. Diiiiitt hååår, gud alltså! Varför är det så fint? haha =)

  0
 26. herregud.. ditt hår!! så jävla fint så jag vet inte vilka ord som behövs.. & du, sjukt jävla fin du med. hoppas du är grymt nöjd med sig själv & ditt unteesde, för det borde du vara.
  you rock girl! i det man läser på din blogg verkar du hur snäll som helst& en riktigt go tjej!
  keep it up. ha det bra & fortsätt med det du gör, för du är en inspiration för alla. puss på dig

  0
 27. Ditt hår. Är underbart.

  0
 28. Sats är helt klart bäst! Det finns massor med olika sats-gym i stan så det finns alltid ett pass man vill köra. Jättefräscha lokaler och grymma instruktörer. Dom har många roliga danspass, det är det bästa tycker jag =)

  0
 29. Hej Molly, du är sjukt vacker! Jag skulle vilja veta vart du köpt din tröja? Tack på förhand. 🙂

  0
 30. jag älskar dig hår! lätt avis..
  Hade du inte kunnat skriva ett inlägg om hur du behandla ditt hår osv.?

  0

Comments are closed for this article!