BRÃ…DIS – MOT TANDLÄKAREN

Godmorgon kära ni!

 

Jag skickade precis hem min babybo och ska snart iväg till tandläkaren för att fylla i min glugg tills den andra tanden växer fram. Ni som har läst min blogg ett tag vet vad jag snackar om, hehe. Nu måste jag öka takten här ska vara hos tandläkaren om 15 min. Ha det bra sålänge så hörs vi snart!

 

0

4 Comments

 1. lycka till! 🙂

  0
 2. Måste säga att din blogg är grymt skön!

  0
 3. I genuinely enjoy examining on this website , it holds great posts . ”The secret of eternal youth is arrested development.” by Alice Roosevelt Longworth.

  0
 4. I’ve learn several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you put to create one of these magnificent informative website.

  0

Comments are closed for this article!