ÅH VA FINT ALLT ÄR

Kolla vilket underbart sommar väder vi har här i vackra Dalarna. Solen skiner som aldrig förr. Jag och min Älskling har legat ute hela dagen och bara mysst. Åkte nyss ut med båten en sväng osv. Hur underbart som helst. Nu ska jag smörja in mig med min goda Jordgubbs lotion så hörs vi senare!

 

0

8 Comments

 1. Tjaaaa! Just nu pågår en tävling på min blogg där man kan vinna ett smyckesställ från mihi.se. Var gärna med och delta! 😀

  0
 2. hej! har en fråga angående spraytanning, har för mig att du gjort det. det jag ville fråga va iaf om det blev bra färg och hur många dagar det dröjde innan det blev den ”perfekta” färgen eller vad man ska säga? tack i förhand 🙂

  0
 3. Du är sjukt vacker!

  0
 4. HREEEEGUD VAD SNYGG DU ÄR 😮

  0
 5. Very interesting info !Perfect just what I was looking for! ”The whole point of getting things done is knowing what to leave undone.” by Lady Reading.

  0
 6. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent info being shared freely out there.

  0
 7. I conceive this site holds some rattling superb info for everyone :D. ”As ill-luck would have it.” by Miguel de Cervantes.

  0

Comments are closed for this article!