HOME

Hej på er! Nu är jag hemma igen, efter en lång dags modellande på Mist tillsammans med min bästa vän. Tack för att du tog med mig dit, annars hade aldrig jag fått varit med om en såhär rolig dag.

Tidigt imorse åkte jag och Amanda in till stan för fotografering av hår och smink. Amanda skulle bli fotad. När jag var där och kollade på, så kom det fram en stylist och frågade om även jag ville modella och bli fotograferad. Givetvis ville jag det. Så hela dagen har gått till styling av hår och make up och sedan fotografering. Det här har varit en hur bra dag som helst tillsammans med min underbara Amanda. Bilder kommer senare!

Nu sitter jag hemma här tillsammans med Axel och vi tänkte sprätta Ben & jerrys glassen och sedan dyka ner i sängen för mys hela kvällen. Bilder från stockholm osv kommer imorgon när min älskling åkt hem… 

                     

0

3 Comments

  1. du är så fin bästavän.

    0
  2. I like this website so much, saved to my bookmarks. ”Respect for the fragility and importance of an individual life is still the mark of an educated man.” by Norman Cousins.

    0
  3. I conceive this website has some real fantastic info for everyone :D. ”This is an age in which one cannot find common sense without a search warrant.” by George Will.

    0

Comments are closed for this article!