JUST NU: FÄRSKPRESSAD BLODAPELSINS JUICE

Idag är jag hur trött som helst, det ska bli rätt skönt och bara vara hemma ikväll, Ta det lugnt och flytta ut täcket till soffan, mysa och tugga på något riktigt gott. Dock har jag kommit in i en period då jag har bestämt mig för att hålla mig till det nyttiga istället för det onyttiga. Istället för att åka iväg och köpa en stor godispåse så kan man välja det lite mer nyttiga alternativet och gå till köket och hämta sig en apelsin eller poppa lite popcorn. Än sålänge har jag inte hållt mig från det onyttiga, men idag… Idag mina vänner så är det stopp 🙂

Jag ställde mig nyss och pressade lite blodapelsiner, hur gott som helst och nyttigt dessutom.

 

0

1 Comment

  1. Very interesting information!Perfect just what I was looking for!

    0

Comments are closed for this article!