BUENOS DÃŒAS

Godmorgon mina fina läsare! har ni hunnit tittat ut på det underbara vädret vi har idag? Eller ligger ni kvar och drar er i sängen som jag gör. Jag ser mellan springorna på rullgardinen att det är sol och blå himmel, men dock ligger den förbaskade snön kvar. Den borde smälta bort nu, så att man kan ta fram dom lite "lättare" och snyggare vår/sommar klädernna… Eller vad säger ni?

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och käka en rejäl frukost.

0

1 Comment

  1. You could definitely see your enthusiasm within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart. ”We are near waking when we dream we are dreaming.” by Friedrich von Hardenberg Novalis.

    0

Comments are closed for this article!