TE MED MAMMA & PAPPA

Nu ska jag sätta mig ner framför tvn och dricka varmt gott te innan jag hoppar in i duschen. Imorgon är det skolan som gäller och jag är verkligen helt ner deppad pga av det, det känns verkligen jobbigt och tråkigt och ja… jag vet inte vad. Jag tror jag aldrig känt såhär förr?… knepigt värre. Hur som helst så är det inte vilken dag som helst imorgon, för det är faktiskt min 16 års dag.

Imorgon efter skolan åker jag direkt in på träning nivet, två träningar på raken. Därefter följer min pojkis med mig hem för att fira mig på kvällskvisten med familjen. Han sover här också. Det kommer bli jätte bra det! jag saknar honom så sjukt mycket nu, 1 vecka ifrån den man älskar kan kännas tungt… tycker jag. Vi hörs mer innan jag går och lägger mig mina fina läsare!

     

0

5 Comments

 1. snygg du är molly!

  1+
 2. grattis i förskott 🙂

  0
 3. måste bara säga att du är galet fin

  0
 4. I like this website very much, Its a very nice post to read and find information. ”Anyone can stop a man’s life, but no one his death a thousand doors open on to it. – Phoenissae” by Lucius Annaeus Seneca.

  0
 5. you’re in point of fact a excellent webmaster. The website loading speed is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have performed a magnificent process on this topic!

  0

Comments are closed for this article!