JAG VÄNTAR…. OCH JAG VÄNTAR

… på att Sandra ska komma hem och klia mig på ryggen. Förtillfället funderar jag på att pallra mig iväg till köket för att hämta lite päronglass med mjölkchoklad i, hur gott lät inte det liksom? min favorit ni vet. Idag fick jag även reda på att jag drar iväg till våran huvudstad över helgen, stockholm alltså. Jag tänkte åka dit för att hälsa på min bästa vän Amanda, (min kusin). Det kommer bli hur bra som helst verkligen, för gud så mycket jag saknar henne nu. 
 
      

0

5 Comments

 1. Fin tjej!

  0
 2. Sjukt fin bild och tjej! 🙂

  0
 3. oj vad fint hår du har!:D

  0
 4. Really nice design and excellent content , very little else we need : D.

  0
 5. You are my breathing in, I have few web logs and sometimes run out from to brand.

  0

Comments are closed for this article!