TIMGLAS

Just nu sitter jag och lyssnar på lars winnerbäcks underbart fina låt, Timglas heter den. Jag tänkte precis bjuda på en dagens men upptäckte då att min kära syster har tagit med sig kameran. Hon kommer hem ikväll och dagens kommer lite senare ikväll. Imorgon är det alla hjärtans dag, vem tänker ni tillbringa denna romantiska och mysiga dag med? Själv ska jag förhoppningsvis tillbringa den med min pojkvän, om han hinner hem innan natten. Jag håller tummarna för det! annars blir jag ledsen.

Idag har jag noll fantasi, ge mig tips vettja… jag kommer ju som sagt vara hemma hela eftermiddagen och kvällen, så ös på ni bara.

0

4 Comments

 1. Timglas är superfin! Gör något fint till någon inför alla hjärtans dag 🙂

  0
 2. vilka gymnasium och linjer valde du? 🙂

  0
 3. Du kan väl visa hur du fixar ditt hår? Och hur du gör när du sätter upp en sån ”slarvig” boll på huvudet?
  grym blogg!

  0
 4. gör ett inlägg hur du sminkar dig!:) visa va du använder och så:) puss

  0

Comments are closed for this article!