SATURDAY

Hej och goddag! jag kom precis hem från stan, skulle möta upp mamma och pappa en snabbis och sedan fika med felicia och linnea. Idag är jag hur trött som helst, riktigt seg.. har inte sovit så bra inatt. Idag blir jag iallafall bara hemma, ingenting händer och sker. Jag tänkte ta mig ett varmt bad eller något liknande nu snart. Det behöver jag.

Påtal om ingenting så fick jag en kommentar rätt nyligen som det stod ungefär såhär i "du uppdaterar typ aldrig längre" och jag kan svara på det direkt här, jag uppdaterar såfort jag hinner och får chansen till det. Jag uppdaterar varje dag med flera inlägg. Jag har även ett liv utanför bloggen. Jag sitter liksom inte framför datorn dygnet runt bara för att hålla er uppdaterade. Men som sagt, jag uppdaterar så mycket jag bara kan. Nu vet ni! 

    

0

7 Comments

 1. Fin bild!

  0
 2. åh va fin bild !

  0
 3. fin as usual =)

  0
 4. vart är tunikan köpt?:)

  0
 5. Simply wanna comment on few general things, The website design is perfect, the subject matter is very superb. ”Some for renown, on scraps of learning dote, And think they grow immortal as they quote.” by Edward Young.

  0
 6. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

  0
 7. As soon as I found this site I went on reddit to share some of the love with them.

  0

Comments are closed for this article!