GET MAMA A HOUSE

Den låten sitter jag och dunkar just nu, rätt skön faktiskt. Funderar på att pallra mig iväg till köket för att ta mig en kopp te innan jag går till sängs. Imorgon efter skolan kommer jag iallafall hem, på kvällen får vi se hur det blir.. om jag träffar linisen, eller hur det blir. Det visar sig! På lördag har jag inte heller några planer, kanske träffar tjejerna eller bara blir hemma. haha, jag har noll koll förtillfället som ni kanske hör… jag bara yrar. Nu har jag iallafall bestämt mig för att gå till köket och göra iordning en god macka och lite te innan jag går till sängs. Vi hörs sen!

                      

0

3 Comments

 1. söt du är!

  0
 2. Åh, vilken fin tröja!:)

  0
 3. SV:mollyrustas: Åh så härlgit hörrö:)
  Vad ska du göra ikväll då? :D!
  Jag gör det samma, fast ikväll blir det en lugn ( tror jag) kväll, bio och käk med några vänner:)!

  0

Comments are closed for this article!